Näitus on avatud

Täna avati minu esimene maalinäitus. Olen üliõnnelik!
Täna oli see päev, kui avati Nõmme majas minu esimene maalinäitus. Avamine oli tulvil emotsioone. Ma poleks arvanud, et selline üritus on minu jaoks palju närvesöövam, kui näiteks soolokontsert :D Kõige raskem osa oli rääkimine. Naljaks, kuidas sellel hetkel justkui mõte hangub ja midagi pole teha... Müts maha kõikide saatejuhtide ees, kes peavad päevast päeva otse-eestris rääkima ja sealjuures ladusalt ning loogiliselt.
Igaljuhul on näitus avatud kuni 1.aprillini. Olete kõik oodatud uudistama!
Peale ülimalt meeldiva tagasiside maalide kohta, sain ka väikese mõttetöö, mis seisneb maalide nimede panekus. Ma pole seni seda teinud, kuid nüüd, külastajate tungival soovil proovin seda teha. 
Kõik maalid on müügiks, kuigi pean mainima, et päriselus annavad maalid malju parema emotsiooni, kui fotoaparaadi vahendusel.
Suur tänu kaasa elamast minu esimesele sammule :)


Eelmine
Esimene samm
Järgmine
Teised küljed

Lisa kommentaar

Email again: